Het is weer zover SBS6 gaat seizoen 2 van het opruimprogramma uitzenden met de titel: Je huis op orde. Harstikke leuk natuurlijk maar nu denken veel mensen dat deze website bij het programma hoort en dat is niet het geval.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

AUTEUR

Marjolein van Laar

INSTAGRAM

je_huis_op_orde
Contact opnemen

SBS6 heeft als titel voor hun programma toevallig gekozen voor mijn bedrijfsnaam, Je Huis Op Orde. Nu zou je denken leuk toch, gratis reclame! Dat is natuurlijk zo, maar met enige regelmaat krijg ik ingevulde contact formulieren of terugbel verzoeken en wanneer ik dan contact opneem denken mensen dat ze contact hebben gezocht met SBS6. Helaas, helaas. SBS6 werkt wel samen met een collega professional organizer, maar niet met mij.

Wel hulp maar niet op tv

Wil je wel graag geholpen worden om je huis op orde te krijgen maar wil je liever niet op tv? Als professional organizer help ik je heel graag bij opruimen en organiseren van je spullen en/of papieren of het organiseren van je huishouden. Ook wanneer je wilt opruimen voor de verkoop van je huis, zo dat het er mooi verkoop klaar uitziet of wanneer je gaat verhuizen en je alleen die spullen mee wilt nemen die er toe doen, help ik je graag.

Mijn werkgebied is in Noord-Holland, woon je in een straal van ongeveer 25 km rondom Heiloo / Alkmaar en wil je graag geholpen worden, neem dan gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.  Dan kunnen we samen kijken wat ik voor je kan betekenen. Schroom niet om je vragen te stellen, vragen staat vrij. Ook wanneer je een PGB ontvangt van de gemeente kan ik je helpen.

Liefs Marjolein