Opruimshow Je Huis Op Orde SBS6

AUTEUR

Marjolein van Laar

INSTAGRAM

je_huis_op_orde

Opruimshow Je Huis Op Orde

Tot mijn verrassing gaat SBS6 een opruimprogramma maken, de opruimshow, met mijn bedrijfsnaam als titel: Je Huis Op Orde!

Zo leuk! Wat vooral heel mooi is dat er aandacht komt voor mijn beroep, professional organizer/opruimcoach en dat het inroepen van hulp om je huis op orde te krijgen zo gek nog niet is en je jezelf niet hoeft te schamen wanneer opruimen bij jou niet vanzelf gaat; je bent echt de enige niet.

Opruimen, dat kan toch iedereen?

Het is juist de algemene gedachte, dat opruimen en organiseren iets is wat iedereen echt zelf moet kunnen, en dit belemmert veel mensen om hulp te vragen. De ene mens is van nature wat opgeruimder dan de ander en wanneer het niet lukt om op te ruimen dan gaat daar vaak een ingrijpende gebeurtenis aan vooraf. Dat kan een ziekte, scheiding, ontslag, het krijgen van kinderen, burn-out of het overlijden van een dierbare zijn. Opruimen heeft dan even geen prioriteit en na verloop van tijd zie je door de bomen het bos niet meer. Of je hebt geen idee waar je moet beginnen met opruimen en mede hierdoor ervaar je nog meer stress. En een vol huis geeft een vol hoofd. Je kunt je ook gaan schamen voor de rommel in huis en hebt liever geen bezoek meer over de vloer; zo kan je in een sociaal isolement raken. Het inschakelen van een opruimcoach kan je helpen om je huis weer op orde te krijgen.

Hoe kan een opruimcoach je helpen?

Opruimen gaat vooral over het loslaten van spullen, beslissen wat mag blijven en wat weggaat. Een opruimcoach kan je helpen met het nemen van deze beslissingen, je een duwtje in de rug geven. Je helpen met het opruimen en organiseren van spullen en papieren. Ze zijn er voor jou, geven praktische tips, hebben een luisterend oor en oordelen niet over de situatie waarin je je bevindt. Hoe fijn is het om weer grip op je spullen te krijgen, rust, ruimte en overzicht in je huis en je hoofd, zodat er weer tijd is voor alle leuke dingen in het leven.

Graag een opgeruimd huis maar liever niet op TV?

De opruimshow van SBS6 komt dit najaar op tv. Ga je kijken? Ik wel! Zou je wel wat hulp kunnen gebruiken bij het opruimen en organiseren van je spullen en papieren in huis, maar wil je niet op de TV? Ik help je graag van chaos naar overzicht door samen te werken aan een opgeruimd huis.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Blijf er niet mee zitten!

Zeg je, net als Viktor ook ja, maar dan tegen hulp bij het opruimen, vul dan geheel vrijblijvend het contact formulier op de website in en stel je vraag. Ik beantwoord al je vragen graag!

Marjolein