Niets zo leuk als het ontvangen van een lief berichtje dat de klant zo blij en tevreden is met mijn hulp! Dit is precies waarom ik mijn werk zo geweldig vind.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

AUTEUR

Marjolein van Laar

INSTAGRAM

je_huis_op_orde

Een heel tevreden klant. Hier wordt ik heel blij van!

Vandaag een recensie ontvangen van een klant waar ik uiteindelijk 3 keer geweest ben om haar op weg te helpen met het opruimen van haar huis. Zo fijn om te horen dat mijn hulp echt verschil maakt over hoe mensen tegen hun spullen aankijken en ze weer het gevoel geeft dat ze het nu ook zelf kunnen. Zij blij, ik blij!

Review

Wat een heerlijke gevoel om door mijn huis te lopen en allerlei opgeruimde plekken te zien waar het een paar weken geleden nog een chaos van jewelste was, waar ik niets meer kon vinden en waar steeds meer rommel zich op begon te stapelen. Natuurlijk, zo nu en dan lukte het om hier en daar doorheen te komen als het te erg werd maar op de een of andere manier verplaatste de chaos zich opdringerig door het huis heen. Steeds op een andere plaats en steeds een beetje meer.

En toen was daar….Marjolein. Ze kwam, zag en overwon. Overwon zelfs mijn eigenwijze verzamelwoede van niets willen weggooien en alles beter weten. “Per slot van rekening was het mijn huis en mijn rommel en dat had ik allemaal nodig en ik zou het wel weten nietwaar? ”

Niet waar dus…!

We besloten om eerste de grote zolderkamer/logeerkamer/rommelkamer aan te pakken. Langzaam maar zeker wist ze op een rustige doortastende wijze te zorgen dat in drie uren alles zijn plaats vond. Dat alles wat er niet hoorde netjes op de bestemde andere plek terecht kwam, Dat de kamer met het heerlijke balkon eindelijk weer de heerlijke overzichtelijke en gezellige ruimte werd die het ooit was. De dagen daarop was ik helemaal geïnspireerd en ruimde redelijk georganiseerd plek na plek  op in andere kamers. Fantastisch gevoel.

Wat mij zelf niet lukte was mijn werkkamer. Computers, printers, knipsels, video’s, snoertjes, mappen van verschillende commissies en projecten,  kinderspeelgoed, lege kopjes, oude gebruiksaanwijzingen. Een bijna overhellende kast met van alles en nog wat en waar ik niets kon terugvinden. Stapels papieren overal. In de volgende twee sessies werd niet alleen mijn kantoor maar en passant ook de kinder/logeer/strijk kamer weer beloopbaar en gezellig gemaakt en ik kan nu weer van alles terugvinden.

Marjolein, ik ben er nog lang niet. Maar mijn motto “alleen uit chaos komt vernieuwing” is niet langer van toepassing in mijn nu redelijk overzichtelijke huis. Dank je voor alles. Fijn dat je me de weg hebt gewezen. Het heeft ECHT VERSCHIL gemaakt.  

 

Wil je dit gevoel ook? Heb je vragen? Blijf er niet mee zitten! Neem gerust contact met mij op om te zien of ik iets voor je kan betekenen.

Marjolein